POSEBNA PONUDBA

 
 
 

DEMO VERZIJA

Naročite DEMO izvod in 30 dni brezplačno uporabljajte vse razpoložljive module.

Program Vam lahko tudi prinesemo in predstavimo.

 
 
 

AKADEMIJA AEC

Preverite inovativno ponudbo izobraževanj!

 
 
 
Odkrijte CAD program v katerem lahko prosto razvijate svoje ideje
Ko so vsi elementi stavbe v popolni harmoniji, lahko govorimo o vtisu edinstvenega umetniškega dela.
 
 

Zasnovano, načrtovano in grajeno od ljudi, ki so sledili klicu navdiha. Strastno, dosledno in nekompromisno. Kot podporo temu kreativnemu procesu smo z Allplanom ustvarili prvovrsten CAD program - BIM platformo. Za največjo svobodo zasnove, načrtovanja in gradnje objektov.   

Allplan ponuja popolni razpon možnosti in maksimalno svobodo za vaše načrtovanje

Od osnutka do delavniških načrtov in detajlov pa vse do gradbenega načrtovanja stroškov, CAD program z obilico najrazličnejših orodij za načrtovanje in vizualizacijo vas pričakuje.

Izmenjava med 2D in 3D je možna brez vsakršnih problemov. To pomeni, da lahko delate na katerikoli način želite, odvisno od faze dela in zahtevnosti projekta. Ta funkcionalnost zagotavlja optimalno podporo za BIM metodo dela.

Univerza v Ljubljani - Arhitektonika d.o.o.

 

Allplan je sinonim za zanesljive analize in poročila

Načrtovanje na ključ? Ustvarjanje strukturnih analiz količin neposredno iz modela stavbe? Arhitekturna programska oprema Allplan vam omogoča pripravo analiz za izračun stroškov, ponudb in oddajo del. Izpeljavo poljubnih prerezov in pogledov iz inteligentnega modela zgradbe. Poleg tega vam Allplan omogoča, da ustvarite raznolike svetlobne in senčne učinke za živahne in fotorealistične vizualizacije.

GI-render
  Mimogrede: Izvlečki količin so skladni z nemškim VOB standardom in TÜV certificirani.  

 

Allplan je odprt arhitekturni program, ki se ga zlahka integrira

Allplan kot interdisciplinarna platforma: Izmenjava podatkov v Allplanu je mogoča v več kot 50 datotečnih formatov. Poleg tega lahko načrte enostavno posredujete sodelavcem z uporabo Allplan Exchange platforme.

Preprosta ponovna uporaba in modifikacija modelov v različnih Allplan rešitvah je zelo cenjeno med arhitekti, inženirji, upravljalci stroškov in upravljalci zgradb. 3D PDF dokumentacija omogoča jasno vizualizacijo in predstavitev.

Neposredna povezava s programi kot sta Cinema 4D in Rhino, omogoča izmenjavo podatkov o modelu in površinah in podpira profesionalno vizualizacijo.

 

Allplan vam ponuja grafično privlačen uporabniški koncept

Snowhite

Izkusite arhitekturni program z neposredno razumljivim in grafično privlačnim vmesnikom. Allplan so ustvarili oblikovalci za oblikovalce. Funkcije in značilnosti so razumljivejše in izbrane na usmerjen način, zahvaljujoč enotni barvni zasnovi in sistemski uporabi simbolnega jezika

Allplan je že 17 let v slovenskem jeziku, kar uporabnikom omogoča večji izkoristek programske opreme.

 Bistveni poudarki arhitekturnega programa Allplan:

Real Time Render

Ustvarite realistične, interaktivne animacije v samo nekaj sekundah. To vam omogoča takojšno vizualno povratno informacijo, preverite lahko različne poglede, nastavitve kamer in materialov ter najdete najboljšo postavitev scene.

RTR

 CineRender

Zmogljiv pogon za renderiranje CineRender direktno v Allplanu. Ta video vam prikazuje, kako lahko s pomočjo zmogljivega CINEMA 4D render pogona (CineRender) generirate upodobitve visoke ločljivosti. S tem ni več potrebno zapravljati časa s sinhronizacijo modela med Allplanom  in CINEMA 4D.

 C4D

 Nastavitev svetil

Vaše cilje boste hitrejše dosegli z novim orodjem za nastavitev projektih luči. Ta film razloži kako lahko Allplan uporabite za nastavitev položaja sonca z uporabo palete Okolica

 Nastavitev svetil

 Izdelava materialov

Z lahkoto ustvarite lastne materiale z uporabo optimiziranega urejevalnika materialov. Spoznajte kako lahko s predelanim urejevalnikom Allplan uporabite za izdelavo površinskih materialov . Video razloži uporabo površin, reliefnih (bump) map, zrcaljenja, svetilnosti, ipd.

 Izdelava materialov

 Skicirni render v realnem času

Generirajte skice neposredno iz 3D modela. Nova "Sketch" vrsta pogleda v Allplan, je idealna za izpeljavo abstraktnih slik vaših idej v zgodnjih fazah oblikovanja in s tem ohranitev bistva ideje in izbranih materialov za gradnjo. Skice lahko generirate v tlorisu, pogledu in perspektivi. Parametri skicirne vrste pogleda so nastavljivi na različne načine.

 Skicirni način delovnega okna

 Modelirnik zložljivih senčil

Parametrično modeliranje zložljivih senčil z Allplan. Orodje za Zložljiva polkna vam omogoča modeliranje poljubnih senčil in ponuja številne nastavitve; podatke o uporabljenih senčilih lahko izvlečete z uporabo poročil.

 SmartParts senčila

 Modelirnik kupolastih svetlobnikov

Nov parametrični modelirnik vam poenostavi izdelavo kupolastih svetlobnikov na ravnih strehah. Z orodjem za izdelavo strešnih kupol lahko svetlobnike vstavljate v odprtine ravnih streh in tako prihranite precej časa.

 Smartparts za kupole

 Več kot 5 konstrukcijskih slojev

Stenam lahko v Allplanu določite do 20 konstrukcijskih slojev. Z verzijo Allplan 2015 lahko določite do 20 konstrukcijskih slojev - od zidarskih, izolacijskih in prezračevalnih slojev pa vse bo fasadnih panelov ali ometa.

 Do 20 slojev v steni


Za neomejeno uporabo vseh novosti v Allplanu se priporoča uporaba moderne grafične kartice z najmanj 1 GB RAMa. Poleg tega je Allplan na voljo samo za 64-bitne Windows

 

Objektno orientirana BIM programska oprema, vzpodbuja kreativno izražanje brez omejitev. Allplan Architecture omogoča pregovorno nemško urejenost in preglednost projekta, hitro izdelavo idejne zasnove, prepričljive upodobitve, zgodnje odkrivanje in odpravljanje napak, ter popolno združljivost s sodelavci, ki uporabljajo programsko opremo drugih proizvajalcev. Več ->

Še več značilnosti:

  • Slovenski jezik - Allplan je že 17 let v slovenskem jeziku, kar uporabnikom omogoča večji izkoristek programske opreme.
  • Natančni izpisi količin vgrajenih materialov - Popoln nadzor nad stroški gradnje, česar bodo še posebno veseli investitorji. Več ->
  • 2D, 3D , BIM ali hibridno - po želji, saj Allplan samodejno ureja višino 2D elementov v 3D modelu. Več ->
  • Popolna združljivost (DWG, DXF, SKP, IFC...) - Allplan platforma govori več kot 40 jezikov (beri formatov). Več ->
  • Modelirnika fasad in ograj - Zamudno načrtovanje fasad ograj je preteklost, le nekaj potez in...  Več ->
  • 3D PDF - Omogočite naročniku vpogled v projekt. Pri tem potrebuje le "Adobe PDF Reader" Več ->
  • Modul za načrtovanje rekonstrukcij - V Evropi vse bolj iskana inovacija podjetja Allplan. Več ->
  • Delo v mreži - Organizacija projektne skupine. Več ->
  • Strežniška (plavajoča) licenca - Racionalna uporaba Vaše licence. Več ->
 
 
 

Aktualno
 

 
 
 
 

Povežite se z aec slovenija

facebook group page

 
 
 

Kontaktirajte nas

info@aec.si
Telefon: +386(0)1 5600 550

 
 
 

Allplan povezave

facebook group pagegoogle plus group pagetwitter pageyoutube page