Allplan Base

je programski paket namenjen projektantom, ki želijo z nizkimi stroški narediti prvi korak v svet BIM tehnologije, pri tem pa ne želijo izgubiti stika in možnosti povezovanja s programi, ki so jih uporabljali doslej. Poleg vseh standardnih funkcij za samostojno načrtovanje, je Allplan Base poln prijetnih presenečenj, ki so posledica pregovorne nemške organiziranosti in urejenosti. Na to kaže izpopolnjena organizacija strukture projekta, ki odpravlja mučno iskanje posameznih risb projekta po različnih mapah. Allplan Base lahko služi tudi kot platforma za nadgradnjo s programi za načrtovanje inštalacij in statičnih izračunov, ter omogoča povezovanje v večje delovne skupine, ki že uporabljajo BIM tehnologijo.

Prehod

v novo delovno okolje je hiter in tekoč tudi zaradi tega, ker vas Allplan že 15 let nagovarja v slovenskem jeziku. Pri uvajanju vam bo v vsakem trenutku na voljo tehnična podpora z vrhunskimi strokovnjaki, ki imajo bogate izkušnje. Na voljo vam je obsežna in izčrpna literatura, uporabniški portal z video izobraževalnimi vsebinami in bogato knjižnico elementov, pametnih simbolov... V Allplan Base je vgrajena knjižnica s približno 25.000 elementi, ki vam načrtovanje olajšajo in pospešijo. Akademija AEC organizira redne brezplačne (1 dan) ali cenovno ugodne seminarje (3-5 dni), kjer s pomočjo certificiranih trenerjev in prilagojenih programov Allplan preprosto vzljubite.

Izmenjava podatkov

s sodelavci, kooperanti, partnerji in investitorji je posebna izkušnja, saj Allplan bere in zapisuje v skoraj 50 različnih CAD formatih. V Allplan lahko uvozite poljubne pdf dokumente in predstavite svoje zamisli investitorju v 3D pdf zapisu. Za podatke v dwg/dxf zapisu so poleg preprostega načina povleci in spusti na voljo še mnoge druge, za najpogostejše namene predhodno pripravljene možnosti prenosa podatkov. Pri prenosu podatkov med stalnimi partnerji, pa lahko tipizirane nastavitve shranite in tako prihranite veliko časa. Allplan omogoča neposreden prenos podatkov za programe: Google Sketchup, Cinema 4D, Rhino, FRILO statik, SCIA engineer in formate kot so: IFC, 3DS, U3D, STL za 3D tiskalnike... skratka Allplan v resnici upravičuje slogan podjetja NEMETSCHEK "Be connected"!

Nadgradnje

V primeru, da se bodo vaše in naročnikove zahteve še povečale, lahko Allplan Base kadarkoli preprosto nadgradite na paketa arhitektura ali inženirstvo in na teh dveh področjih za vas ne bo več nemogočih stvari, saj je Allplan vodilna evropska programska oprema za AEC (Architecture, Engineering, Construction) industrijo.

PONUDBA

Paket Allplan Base vsebuje:

  • Allplan Base program za samostojno načrtovanje.
  • IFC pregledovalnik za pregledovanje modelov stavb.  
  • Allplan Sketch, odličen program za skiciranje in neposreden prenos skice v Allplan.
  • Allplan 2012 Practical Manual, pdf vadnica s 439 stranmi (angleški jezik).

Cena paketa = 600€ (brez DDV)!

Za več informacij smo vam z veseljem na voljo na: info@aec.si, Tel.: 01 56 00 552, Mobi: 031 392 927!

V primeru zanimanja, vam lahko pripravimo brezplačno spletno predstavitev ali predstavitev v živo.

 

Dokumenti

 
 
 

Aktualno
 

 
 
 
 

Povežite se z aec slovenija

facebook group page

 
 
 

Kontaktirajte nas

info@aec.si
Telefon: +386(0)1 5600 550

 
 
 

Allplan povezave

facebook group pagegoogle plus group pagetwitter pageyoutube page