VZDRŽEVANJE IN PODPORA

OHRANITE VREDNOST VAŠE PROGRAMSKE OPREME, OBDRŽITE STIK Z NAJNOVEJŠO TEHNOLOGIJO IN IZKORIŠČAJTE UGODNOSTI VIP!

PAKET VIP

Paket VIP vam zagotavlja, da vaša naložba vedno ohranja svojo vrednost. Deležni ste tudi posodobitev, pomoči strokovnjakov in posebnih ugodnosti, ki vam omogočajo hiter začetek, udobno delo in varnost v prihodnosti. Paket VIP vključuje:

NADGRADNJE 

V paket VIP so vštete vse prihodnje glavne izdaje obstoječega paketa Allplan. Pri delu boste vedno uporabljali aktualno verzijo, hkrati pa občutno prihranili, saj paket že vsebuje popust v primerjavi s posamičnimi nakupi nadgradenj. Takoj, ko bo na voljo novi Allplan, ga boste dobili prvi. POSODOBITVE Uporabniki paketa VIP boste prejeli vse posodobitve obstoječega paketa tudi med letom. Posodobitve vključujejo dopolnjene izdaje, izdaje s popravki hroščev in servisne izdaje.

POMOČ STROKOVNJAKOV

Vsak dan sta vam na voljo strokovnjaka: arhitekt in gradbeni inženir, ki Allplan uporabljata v praksi in bosta z veseljem odgovorila na vsa vaša vprašanja. Pogovorite se po telefonu ali pošljite skico svojega problema po elektronski pošti. Pomoč ni časovno omejena.

UPORABNI MATERIALI

VIP uporabnikom je v času trajanja pogodbe omogočen dostop do portala Allplan CONNECT, kjer so na voljo uporabniške vsebine za lažje delo (knjižnice, video izobraževalne vsebine, forum, literatura, triki in nasveti…). Za kompletni dostop do celotne vsebine knjižnic, navodil, video izobraževalnih vsebin pa je potrebno to storitev nadgraditi na Allplan CONNECT PLUS, ki se naroča posebej.

POPUSTI VIP

Kot uporabnik VIP pridobite dodatno ugodnost: 10% popust pri izobraževalnih seminarjih in 15% popust pri nadaljnjih nakupih programske opreme Allplan.

 
 
 

Aktualno